.

ДОСТАВКА

Онлайн магазин 24Power.BG работи с куриерски Компании "Speedy" и "ЕКОНТ", а цената за доставка е фиксирана:

 1. Поръчки до 60лв. - доставката до офис на Speedy или ЕКОНТ е → 4.90 лв. /за всички стоки от сайта/
 2. Поръчки над 60лв. - доставката до офис на Speedy или ЕКОНТ е → 7.90 лв. /за всички стоки от сайта/
 3. Доставка до адрес на куриерска Компания Speedy се таксува според – Speedy Калкулатор
 4. Доставка до адрес на куриерска Компания ЕКОНТ се таксува според – ЕКОНТ Калкулатор

Ако изпитвате трудност или невъзможност от създаване на поръчка, моля да се свържете с нас на  0876553453 .

Всяка поръчка направена от онлайн магазин 24Power.BG се обработва максимално бързо, като очаквайте да Ви прозвъним, за да уточним поръчаните артикули и да потвърдим начина за доставка.

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА - "ПО ЗАЯВКА"

Срокът за доставка е до 90 календарни дни /това са максимални срокове/. Поръчаната стока може да е при нас и в по-кратки срокове – всичко зависи от натовареността на производителя изпълняващ Вашата заявка.

За да бъде пусната поръчката Ви към Производител, ще трябва да внесете авансово плащане /капаро/ на стойност 50% от сумата на поръчката Ви по банков път или пощенски запис чрез куриерска Компания като:

          - ако производителя не може да изпълни заявената от Вас стока, авансовото плащане /капаро/ ще Ви бъде възстановено по удобен за Вас начин.

          - ако поръчката Ви е изпълнена, но се отказвате от нея - авансовото плащане /капаро/ не се възстановява.

След като Вашата поръчка е физически налична при Нас, Екипа на 24Power.bg ще Ви уведоми чрез телефонно обаждане, за да уточним начина за доставка.

ВРЪЩАНЕ

Съгласно Чл. 50 т. 2 от ЗЗП, можете да упражните ПРАВОТО СИ НА ОТКАЗ от договор за продажба от разстояние не по-късно от 14 дни от датата на получаване на стоката, като за целта е необходимо:

 1. Да ни информирате във формата за Контакти , и да изчакате потвърждение от Екипа на 24Power.BG в рамките на 1-2 работни дни или да ни прозвъните на тел. 0876553453 / 0886806864. Ще Ви прозвъним, за да Ви уведомим какви последващи действия да предприемете по казуса.
 2. Да приведете стоката в търговския вид /т.е. без видими следи от експлоатационен процес/
 3. Да приложите към пратката оригиналните покупни документи /оригинал на фактура - за юридически лица с осчетоводен документ/ и касов бон /важи за частни лица и юридически лица прилагането на касов бон/.
 4. Да попълните "Формуляр за ВРЪЩАНЕ" /всички полета трябва да бъдат коректно попълнени/
 5. Да ни изпратите стоката чрез куриерска Компания по Ваш избор - Speedy или ЕКОНТ за Ваша сметка до следните местоположения:

Куриерска Компания Speedy - гр.Варна офис 234 Победа на адрес ул.Тодор Радев Пенев 13
Куриерска Компания ЕКОНТ - гр.Варна офис Победа ул.Петко Стайнов 12

Може и до адрес, без значение от куриерската Компания:
гр.Варна кв.Победа ул.Тодор Радев Пенев 3 /пазар Победа под магазин CBA/


Получател: АКБ СТАРТ ВАРНА ЕООД
Тел. 0876553453
Тел. 0886806864
Лице за контакт: Служител
/задължително пратката трябва да бъде с опция "Преглед и Тест"/

 • Ако желаете да се ОТКАЖЕТЕ от дадена стока, след изпълнението на всички гореспоменати стъпки, Вашият казус ще бъде разгледан. Ако всичко е изпълнено коректно от Ваша страна, паричните средства ще Ви бъдат възстановени по банков път до 5 работни дни на сметката, която сте оставили във "Формуляр за ВРЪЩАНЕ".

 • Ако желаете да ЗАМЕНИТЕ закупена стока, отново трябва да се изпълнят гореспоменатите стъпки, като във "Формуляр за ВРЪЩАНЕ" отбелязвате, че стоката желаете да бъде заменена. Преди да изпратите пратката към нас се свържете с Екипа на 24Power.BG на тел. 0876553453 или на 0886806864 , за да уточним детайлите по замяната.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки