За нас

Ние сме онлайн магазин за покупка на авточасти и авто-принадлежности на едро и дребно. Магазин 24Power.BG e собственост на АКБ СТАРТ ВАРНА ЕООД и има за цел да информира и задоволи потребностите и очакванията на всеки потребител.

          Нашата мисия е да бъдем коректни към нашите потребители, да създаваме трайни и дългосрочни взаимоотношения на база качествено обслужване и лоялна търговска дейност. Дългогодишната ни практика и натрупан опит е създала добри взаимоотношения с нашата аудитория. Стремежът ни е да се развиваме и да достигаме до все повече хора за да доказваме, че ние спазваме добрите търговски практики и държим на лоялността към Вас.

          АКБ СТАР ВАРНА ЕООД или по-добре познати в гр.Варна, като "Акумулаторен център START" е упълномощен представител и дистрибутор за гр. Варна на високо-качествена Българска търговска марка START®, за която можем да кажем , че е най-добрата марка произвеждаща високо-качествени акумулатори и акумулаторни батерии на българския пазар с покритие от 99% на всички автомобилни стандарти и батерии за промишлеността и хоби дейността.

         Гордеем се с това, че можем да предложим на нашите потребители марка акумулатори и акумулаторни батерии, която със стремежа и опита си е постигнала отличните резултати, показващи  по-малко от 1% рекламации, което смело ни дава сили и възможности да препоръчаме цялата гама акумулатори и акумулаторни батерии на най-добро съотношение цена-качество , което можете да получите.

          При нас ще намерите също аксесоари и принадлежности за Вашия автомобил, както и застрахователни продукти, гарантиращи Ви спокойствие на пътя.

          Нашият високо мотивиран и всеотдаен екип от професионалисти с радост ще отговори бързо и компетентно на всяко Ваше запитване.

Благодарим Ви за доверието! Оставаме до Вас!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки